Restaurant Riddershoeve

Restaurant en partycentrum Riddershoeve te Berkel-Enschot is volledig gerestyled. Een ervaren familiebedrijf in een nostalgisch pand aan ’t Zwaantje.

Benchmark Design werd gevraagd voor de inrichting van de twee zalen, het restaurant, de kookstudio, de wijnkelder, de dineerkamer en de vergaderfaciliteit. Door het complete kleuradvies, de elegante stoffering en verschillende wandbekledingen hebben alle ruimtes een luxe en sfeervolle uitstraling gekregen. De leisteen steenstrips zorgen voor een stoere en natuurlijke look. De wandbekledingen van Arte, Élitis en Cole & Son maken het geheel tot een “warme deken”.

Trossen van koperen lampen verspreiden het subtiele licht door het hele restaurant. De styling middels sfeervolle accessoires en naturalia maken het geheel af. Riddershoeve vormt opnieuw een luxe en eigentijdse uitvalsbasis voor de particuliere en zakelijke horecagast. Van feesten tot vergaderingen en van exclusieve catering tot een avondvullend diner… Welkom bij het nieuwe Riddershoeve!