Over ons


Studio
Onze ontwerpstudio is het kloppend hart van Benchmark Design. Hier werken wij aan het creëren van complete interieurplannen voor onze cliënten. Variërend van privéwoning tot bedrijfspand zorgen we voor een verrassend en compleet inrichtingsplan passend bij de wensen van de opdrachtgever.
Of het nu gaat om een kleur- en verlichtingsadvies of een totale interieurrealisatie, samen met een vertrouwd team van professionals zorgen we voor een uitgebalanceerd en sfeervol resultaat. In onze Studio vindt u tevens een uitgebreide collectie meubelen, verlichting, stoffen, wandbekleding en vloeren. Bezoek onze Studio en laat u inspireren en adviseren over de mogelijkheden van uw woon- of werkruimte.    
 
Store
In onze Store, gelegen aan de Piushaven, in het centrum van Tilburg, vindt u een mooie collectie design meubelen en accessoires. U krijgt volop inspiratie en een goed beeld van de stijl en signatuur van ons interieurbedrijf. Wisselend met de seizoenen vindt u in onze zaak altijd een verrassend aanbod met een passende sfeerbeleving! Wij zijn dealer van een groot aantal interieurmerken welke nog talloze opties bieden naast de ietems .

Wij verwelkomen u graag!

Team Benchmark Design